Solfilm Fönster

Minskad insyn - UV-skydd - Solskydd

Solfilm fastighet

Solfilm skapar en bättre inomhusmiljö i din fastighet

Har din bostad eller ditt kontor en vacker utsikt som inte går att njuta av på grund av markiser, persienner eller rullgardiner? Solfilm för fastighet kan göra din vardag så mycket trivsammare och ljusare – den sänker värmen, får stopp på det bländande ljuset och hindrar din inredning från att blekas.

Kontakta oss redan idag på – vi är experten på solfilm i fastighet.

Enkelt att installera på fastighetens fönster

Solfilm är ett transparent solskydd som man enkelt monterar på fastighetens fönster. Filmen förbättrar inomhusklimatet genom att släppa in dagsljuset samtidigt som det reducerar värmen. Utan solfilm eller något annat solskydd kan det bli väldigt varmt inomhus sommartid. Dessutom finns risken att möbler och inredning gulnar och tappar sin glans. Låt oss installera solfilm i din fastighet och skapa en behaglig atmosfär för alla som bor och arbetar i byggnaden.

Bättre arbetsmiljö

Det finns inget som skapar bättre atmosfär, energi och arbetsglädje på en arbetsplats än solljus. Men det kan som sagt bli för mycket av det goda ibland. Naturligt solljus för också med sig vissa nackdelar. Oönskad värmestrålning och besvärande värmetoppar hör till dem. Vår solfilm reducerar upp till 80 procent av solenergin i en fastighet. På detta sätt kan vi ge dig och dina medarbetare en jämn temperatur och en bättre arbetsmiljö.

Inte minst på ett kontor med många datorer och andra skärmar är solfilm en mycket bra lösning. Solreflexer på skärmen och bländning reducerar och förbättrar avsevärt för dig som arbetar vid en datorskärm. Med solfilm som dämpar ljuset kommer du inte behöva anstränga ögonen för att anpassa de till ljuset. Ingen spänningshuvudvärk och mindre ansträngda och torra ögon blir resultatet.

Spara energi med solfilm fastighet

Solfilm i en fastighet är dessutom mycket fördelaktigt ut ett energiperspektiv. I dag är kraven på företag att vara miljövänliga och spara på energin större än någonsin – koldioxidutsläppen måste ner helt enkelt. Samtidigt blir energipriserna och kostnaderna allt högre – många företags ekonomi får stora problem på grund av detta.

Med hjälp av vår solfilm kan du sänka energikostnaderna för både mindre och större fastigheter. Solfilmens värmereducerande egenskaper bidrar till en lägre och jämnare inomhustemperatur. Detta leder till att behovet av fläktar och luftkonditionering och låter kylsystemet arbeta mer effektivt och till lägre kostnader.

Ett flertal positiva egenskaper

Här är några av de unika egenskaper som gör att solfilm är perfekt för fastigheter:

  • Skyddar mot solen
  • Reducerar direktvärme
  • Reducerar blekning
  • Förbättrar U-värdet
  • Ger starkt skydd mot UV-strålning

Ett flertal snygga utföranden

Vår solfilm kommer i många utföranden från nästan helt genomskinlig till väldigt mörk. Vilken som passar bäst i din fastighet avgör du själv på grund av funktion och personlig smak.

En ofta förekommande invändning mot solfilm är att den reducerar för mycket ljus. Och visst, en effektiv solfilm stoppar en hel del ljus, men det mänskliga ögat anpassar sig snabbt och kompenserar bortfallet av ljus. Den optiska kvaliteten och genomsikten förändras alltså inte av solfilm.

Ultraviolett strålning kan orsaka en hel del skador – även inomhus. UV-strålningen som släpps igenom fönster står för en stor del av skulden till blekt inredning i ett hus. Med vår solfilm reducerar vi den absoluta merparten av UV-strålning och bevarar din inredning, dina antikviteter och textilier i ett gott skick.

Kontakta oss om du vill ha en bättre inomhusmiljö

Vill du skapa en bättre miljö på kontoret med behagligare temperatur, lägre energiförbrukning och mindre slitage på inredningen?

Välkommen att kontakta oss redan idag – vi är ledande inom solfilm i fastighet. Vi återkommer snarast med offert eller mer information.

Solfilm sparar el, skapar trivsel och minskar slitaget